čtvrtek 19. března 2015

Blogilates - úžasná stránka na cvičení doma

O tuhle stránku se s vámi musím podělit určitě a jsem si jistá, že ji pár lidí ocení - přinejmenším ti, kteří hledají způsob a inspiraci pro cvičení doma :).

Zkoušela jsem toho už několik a nic mě nenadchlo tak moc jako Cassey a její stránka. Naprosto ji
zbožňuju. Dokonce jsem přestala chodit do posilovny. Přijde mi to od té doby zbytečné a nudné.
Na cvičení doma nedám dopustit. S Cassey je to zábavné, rychlé a účinné - navíc zadarmo. Na jejich stránkách najdete všechno, co potřebujete.

Každý měsíc na svůj web přidává měsíční kalendář s detailním plánem cvičení na každý den. Typy cvičení jsou každý den jiné, obecně jde o kombinaci pilates, jogy, posilování a cardia.
Cvičení zabírá cca půl hodinky denně, což není nic hrozného, když uvážíte, že nemusíte nikam jezdit. Stačí si vzít podložku a začít. Nepotřebujete absolutně nic jiného. Pro začátečníky má speciálně udělaný kalendář new-beginners-calendar-2-0-for-2015. Cvičí se 6 dní v týdnu. Neděle bývá odpočinková a v kalendáři je u ní většinou recept na něco dobrého, ale zdravého.
Začátečnický kalendář používám ještě pořád i já, dokud cviky z něj nebudu zvládat levou zadní, pak se přesunu na ty běžné měsíční kalendáře. Ke každému cvičení má uděláno video na youtube, takže vidíte, co dělá, jak to dělá atd.
Její videa miluju, nejenže umí skvěle vysvětlit co a jak, ještě k tomu při cvičení člověka motivuje a povzbuzuje, aby vydržel a posouval se dál :). 100% času je neuvěřitelně pozitvní, a to mě baví na jejich videích asi nejvíc. Má takový pozitvní náboj, kterým dokáže nakazit okolí jedna dvě.

Na webu najdete taky recepty, motivační příběhy lidí, kteří začali cvičit s blogilates. Kalendáře se dají vytisknout a dny si můžete odškrtávat.

Všechno je úplně zadarmo. Pro začátečnický kalendář nepotřebujete nic. Pro běžné kalendáře je třeba heslo. To dostanete na email každý měsíc, když se zaregistrujete. Znovu za registraci se neplatí, vše je zdarma. K registraci stačí jen váš email a jméno (bez příjmení), abyste mohli dostávat emaily s hesly, tipy a motivací. Takhle jednoduché to je :).

Odkaz je tady: blogilates.com
Dejte mi vědět, co si o tom myslíte :).

Hlavně nezapomínejte - cvičení je hlavně o zdraví a pro zdraví. Ne o tom, jak byste měli vypadat. Dělejte to pro sebe a kvůli sobě - ne pro ostatní. Buďte každý den silnější, zdravější a flexibilnější. Just feel better! :)








2 komentáře:

  1. Ahoj ďakujem za pekný a výstižný článok. Blogilates cvičím už dlhšie ale len podľa youtube videí teraz som sa prihlásila na jej stránku prišiel mi na email kalendár aj heslo ale ak kliknem na kalendár tak mi naskočí plán na maj a chce to asi aj heslo na máj lenže mne už prišil júnoví plán aj heslo a neviem ako nastaviť aby mi išiel plán na jún…. bola by veľmi rada a vďačná za pomoc. Pekný deň prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mně to jde normálně tak nevím, jestli tam byla předtím nějaká chyba.. Každopádně zkus jít na http://www.blogilates.com/blog/2016/05/31/june-2016-blogilates-workout-calendar/
      a stáhnout si kalendář přímo odtamtud :)

      Vymazat