čtvrtek 10. září 2015

Do it NOW a mini soutěž

V pondělí balení, v úterý vybalování, ve středu balení a jede se dál. Z pondělí na úterý v noci jsem se vrátila z Anglie. Naši pro mě přijeli na letiště, abych byla doma co nejdřív. Během úterý a středy jsem se narychlo viděla s většinou rodiny, zařídila jsem všechno potřebné a do toho jsem stihla kadeřnici. Máme čtvrtek 5 ráno a já sedím zase ve vlaku na cestě do Prahy. Jedu se podívat na svůj budoucí pokoj, zařídit pár věcí a v noci se vydávám opět na letiště. 

Po propracovaném létě v Anglii, kdy se mi podařilo našetřit něco extra, jsem se rozhodla zajet si na dovolenou ještě než nastoupím do školy.
Taky jsem si říkala, kdo ví co bude za rok nebo za dva, už pak nemusí být peníze, nemusí být čas.. Ne že by teď to všechno bylo úplně ideální, ale co si budem říkat, úplně ideální to nebude nikdy. Vždycky bude člověku něco chybět a vždycky se najde důvod, proč zrovna není na to ta správná doba. A dokud se člověk sám neodhodlá a neřekne si TEĎ tak taky může čekat tak dlouho až to propásne úplně všechno. 

Občas mi připadá, že někteří lidi čekají na to, až se věci naplánují a urovnají tak nějak samy. Čekají na to, co jim život přinese dobrého, ale přitom nevyvíjí aktivně žádné úsilí. Nic jim není dost dobré a čekají až přijde to lepší. Vždycky přece přijde něco lepšího. 

Ano přijde, ale člověk taky musí něco obětovat, něco udělat, zkusit se pohnout z místa, zkusit si projít nejprve tím, co se nabízí, udělat si o tom reálný obrázek a pak jít dál. 


Anyway,

ještě neprozradím, kam letím. Věřím tomu, že se mi povede napsat článek odtamtud ještě než se vrátím zase domů a na instagram určitě hodím nějakou tu fotku ještě dřív. 


Teď mě tak napadlo.. Ti kdo čtete můj blog delší dobu, viděli jste můj bucket list apod., byste mohli uhodnout, kam že to letím. Pojďme něco zkusit..

Pošlu pohled z XY prvním 5ti lidem, kteří mi napíšou na email správnou odpověď. Prosím jen na email, aby to bylo jednodušší s domluvou :) komentáře nebudu brát v potaz.

Email: mia.traveller@gmail.com


xoxo,

Mia



3 komentáře:

  1. Teeda ty jsi cestovatelka :)
    Těším se na článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miší, ikdyž vim, kam letíš, doufám, že také dostanu pohled z XY :-P

    OdpovědětVymazat
  3. Miší, ikdyž vim, kam letíš, doufám, že také dostanu pohled z XY :-P

    OdpovědětVymazat