pondělí 19. ledna 2015

Topy z Express

Opožděně ale přeci. Už v prosinci jsem psala, že sem dám, co jsem si pořídila v Express a konečně jsem se k tomu dostala. Na Black Friday měli 50% off takže here we go...

Nemyslete si, že jsem to tam vykoupila. Nejsem typ člověka, co když jede nakupovat, tak si musí koupit alespoň něco za každou cenu. (I když kdysi jsem tohle neřešila).


Dneska pokud mi nic nepadne do oka, tak raději využiju peníze na něco jiného a nebo je ušetřím, protože vím, že kdybych si něco koupila - jen abych nejela domů s prázdnou, tak stejně bych to nenosila/nepoužívala a jen by mi to leželo ve skříni.

1) V šatníku mi chybělo jednoduché tričko bez vzorů, flitrů, krajek, ale na druhou stranu taky ne úplně obyčejné. Mám svůj styl a zrovna ve vytahaném tričku se necítím nejlíp. Chápu ale zase, že někdo by se necítil dobře v tomhle zeleném a vytahané tričko by bral všemi deseti. Je to každého věc, jak se oblíká - ale samozřejmě že by to mělo být přiměřené účelu. Například jít někomu na svatbu v teplákách by mi přišlo jako neúcta a projev toho, že máte nevěstu a ženicha na háku.
Když jsem viděla tohle tričko, tak jsem byla nadšená. Bylo jednoduché, volnější a pohodlné, ale přitom nevypadá obyčejně. Navíc stačí přidat nějaký doplněk nebo sako a bude vypadat skvěle i na nějakou více fancy příležitost.




2) Top s kamínky, perličkami a flitry - takových by se u mě pár sice ve skříni našlo, ale tenhle mě zaujal tím, jaký vzor to celkově utvářelo. Nejraději ho nosím s legínami s koženým pruhem. Šedá barva tak více vynikne.



3) Tenhle top mi přišel originální a mám ho ráda. Musím však přiznat, že jsem si ho nezamilovala tolik jako ty dva ostatní. Krajková ,,ramínka" pokračují i přes ramena na záda. Tam se do véčka spojují v místě, kde začíná hlavní část tílka.









1 komentář: