úterý 6. ledna 2015

Ladybox - krabička krásy

Pokaždé, když jdu do obchodu a sháním něco z kosmetiky, co jsem předtím ještě nevyzkoušela, je to za trest. Dokážu tam stát hodinu a nebýt schopna se rozhodnout, kterou značku bych měla vyzkoušet. Taky je to hra na nejistotu, když člověk neměl šanci produkt předtím zkusit. V obchodech bývají sice testery, ale po jednom nanesení mnohdy nemůžete vědět, jestli si produkt zamilujete nebo ne. Můžete koupit sice tu nejlevnější možnost, ale co když ta, která je jen o 10 korun dražší, je mnohem lepší a kvalitnější? Nebo naopak člověk zkusí investovat více peněz do dražší řasenky a pak zjistí, že ta jeho předchozí (a třeba o dost levnější) byla mnohem lepší.

Kvůli tomu všemu se mi moc zalíbil nápad ladyboxu, který jsem dostala od ségry na Vánoce. Jednou měsíčně vám domů přijde balíček plný vzorků - jde o kosmetiku, krémy, laky, vůně, ... Každý balíček obsahuje jiné produkty vybraných značek. Některé produkty jsou v plném balení, některé v cestovním, něco přijde jako vzorek. Člověk tak má šanci vyzkoušet mnoho různých produktů během celého roku. Ladybox lze objednat jednorázově a nebo si také můžete zaplatit předplatné, které je, jak už to bývá, výhodnější. 


Taky se mi líbí, že mi to umožní zkusit více produktů různých značek bez toho, abych vyhazovala zbytečně peníze za ty, které mi nakonec nebudou vyhovovat. Nebo jsem nechtěla utrácet peníze například za určitou barvu rtěnky, o které jsem neměla tušení, jestli mi sedne, a tak jsem si ji nekoupila. Dostala jsem podobnou jako vzorek a naprosto ji miluju.

Součástí ladyboxu je i tabulka s vysvětlením, co a jak se používá, kolik to normálně stojí a také, kde si produkt můžete koupit/objednat, pokud se vám zalíbí a budete chtít víc.

Někomu se cena ladyboxu může zdát hodně, ale myslím, že obsah krabičky odpovídá ceně a nebo je dokonce i vyšší hodnoty (a zahrnuje poštovné!). Navíc pokud jste takový blázen jako já a víte, že jste schopni při jedné návštěvě drogerie nechat tam několik stovek, určitě se vám oplatí.

Já svůj ladybox dostala na Vánoce poprvé. Segra už ho měla předtím a říkala, že ten předchozí se jí líbil víc, ale asi záleží na jaký měsíc a ladybox zrovna natrefíte. Já byla s tím svým spokojená. Proto jsem si ho předplatila na celý rok a každý měsíc sem hodím, co za překvapení jsem dostala plus nějakou recenzi. Pokud víte o něčem podobném, určitě mi dejte vědět v komentářích! :)


Můj prosincový ladybox:

(Celkově: 2 plná balení, 3 cestovní balení a 7 vzorků)



Keratinový obnovující šampón (cestovní balení) 



Kajalová tužka na oči (plné balení)



Přírodní tělové mléko (vzorek)



Testovací balíček krémů (5 vzorků)



Pleťové sérum (vzorek)



Krém na ruce (plné balení)



Body Spritzer (cestovní balení)



Lak na nehty (cestovní balení)


5 komentářů:

  1. Ahoj,
    strašně ráda čtu tvůj blog :)
    Jen jsem se chtěla zeptat jestli máš instagram, či facebook kde jsi více aktivní ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a moc děkuji za komentář! :) Obojí mám, ale momentálně tam moc nepřispívám, protože absolutně nestíhám. Tenhle týden by se ale měl na blogu objevit 1-2 články a do budoucna by toho mělo být více.

      Vymazat
  2. A ja moc děkuji za odpověď! :) ... I tak pokud ti to nevadí - mohla bych poprosit o instagram? :) .. A také moc děkuji za info :)

    OdpovědětVymazat